Fien voor Thuis

Geniet nu van Fien’s heerlijke gerechten Thuis! We koken een heerlijk twee-gangen menu voor u thuis op  28 en 29 mei.
Kijk op: www.wijchenthuisbezorgd.nl voor meer informatie!

Mocht je een allergie hebben of wijzigingen hebben betreft de gerechten graag doorgeven voor 14.00 uur daarna zijn alleen de standaard gerechten mogelijk!

Vanaf 1 juni weer open!

Vanaf 1 juni starten we meteen met een nieuwe menu-, borrel– en TakeAway kaart (houd onze sociale media in de gaten)!

Reserveren is verplicht, dat kan via het formulier rechtsonder. Uiteraard kunt u ook bellen. Houd rekening met de richtlijnen, maximaal 4 personen tenzij jouw gezin uit meer leden bestaat.
Daarnaast gaan wij met tijdvakken werken, dit betekent dat je een tafeltje voor een bepaalde tijd reserveert. Uiteraard wanneer er na jou geen reservering meer gepland staat mag je van ons wel iets langer blijven zitten. Je moet bij je reservering wel even selecteren of aangeven of je binnen of buiten wenst te zitten (max. 30p binnen).

Fien meenemen naar huis

Cadeaubonnen van Fien

Feestje, verjaardag of gewoon als verrassing? Wij hebben het leukste cadeau om te geven en ook het lekkerste cadeau om te krijgen!
Fien’s bon voor diner of ontbijt, een drankje of iets lekkers uit onze winkel. Onze cadeaubon wordt vrolijk verpakt en is vanaf €15 per bon verkrijgbaar. Bestel een bon via onze website Fien’s Bon of kom even langs bij Fien.

Fien's Afternoon Tea

Water MADE BLUE

Wij serveren vanaf vandaag Water MADE BLUE! ?Graag bieden we u  kraanwater omdat dat lekker, gezond en duurzaam is. Helaas zijn er nog altijd veel landen waar mensen uren per dag moeten lopen om water te halen dat vaak nog vervuild is ook. Daar kan wat aan gedaan worden en daarom serveren wij nu Water MADE BLUE. ? Dat is heerlijk gekoeld water dat wij zelf filteren en bottelen. Wij doneren daarbij een bedrag aan MADE BLUE voor elke fles die wij op tafel zetten. Zo zorgen we per fles steeds voor 1.000 keer (!) zoveel drinkwater in landen waar permanent waterschaarste heerst zoals in Ethiopië, Ivoorkust en Senegal.

Open sollicitatie welkom

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben een leuk, enthousiast team en werken in de gezellige sfeer van Thuis bij Fien. Wil je dat ook? Een open sollicitatie voor de bediening, keuken of afwas is altijd mogelijk! Stuur ons een mail via info@thuisbijfien.nl.

Leerling kok

We zoeken een leerling kok voor het nieuwe schooljaar 2020-2021. Niveau 2, 3 of 4 van MBO of ROC. Heb je interesse? Stuur dan een mail aan info@thuisbijfien.nl.