Nieuwe openingstijden

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om bij Thuis bij Fien te komen lunchen en borrelen.

Op woensdag 5 Januari gaan we weer open!

Onze openingstijden:
Woensdag en donderdag van 17.00 – 20.00 uur
Vrijdag t/m zondag van 12.00 – 20.00 uur.

Bestellen voor Thuis

Wil je lekker Thuis genieten van Fien’s gerechten? Dat kan!!
Vanaf 2 januari koken we woensdag t/m zondag weer maaltijden die je mee naar huis kunt nemen of we bezorgen ze bij je thuis (bezorgkosten €2,50 in Wijchen).
Kijk op onze pagina Bestellen voor meer informatie. Je kunt kiezen uit diverse heerlijke gerechten van Fien voor Thuis en onze populaire Fien’s Boxen.

We kunnen ook een super lekker 2-gangenmenu voor je bereiden, in het kader van Driving Dinner Wijchen of www.wijchenthuisbezorgd.nl.
Deze menu’s kosten €24. De gerechten zijn ook los te bestellen: Het voorgerecht kost los €8,00 en het hoofdgerecht €17,50.
Wij bezorgen in de gemeente Wijchen van 17-20 uur (€5).
Afhalen is mogelijk en gratis:
Woensdag-donderdag: 17 – 20 uur
vrijdag t/m zondag: 12 – 20 uur.

wijchenthuisbezorgd.nl fien

Thuis bij Fien!

Helaas kun je door de lockdown niet bij Fien komen genieten van ons heerlijke eten, een goede borrel of een lekker taartje… Wel kun je van alles bestellen om thuis van te genieten!

Cadeaubonnen van Fien

Feestje, verjaardag of gewoon als verrassing? Wij hebben het leukste cadeau om te geven en ook het lekkerste cadeau om te krijgen!
Fien’s bon voor diner of ontbijt, een drankje of iets lekkers uit onze winkel. Onze cadeaubon wordt vrolijk verpakt en is vanaf €15 per bon verkrijgbaar. Bestel een bon via onze website Fien’s Bon of kom even langs bij Fien.

Open sollicitatie welkom

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben een leuk, enthousiast team en werken in de gezellige sfeer van Thuis bij Fien. Wil je dat ook? Een open sollicitatie voor de bediening, keuken of afwas is altijd mogelijk! Stuur ons een mail via info@thuisbijfien.nl.

Regels

Thuis bij Fien werkt volgens de UNIFORME VOORWAARDEN HORECA.

Bekijk de HUISREGELS VAN THUIS BIJ FIEN.

Klik hier voor onze Privacy Policy.