Thuis bij Fien!

Op dit moment zijn we de hele week open:
* binnen en op ons terras van 12.00 tot 23.30 uur
* voor afhalen van 12.00 tot 20.00 uur.

Wij hebben weer een nieuwe menukaart voor jullie gemaakt met heerlijke (herfst)gerechten. Klik hier voor de menukaart.

Daarnaast hebben wij een vernieuwde borrelkaart met nieuwe wijnen en een uitgebreid bierenassortiment.

2-gangenmenu

Regelmatig koken we ook heerlijke twee-gangen menu’s voor u thuis! Deze kosten €22,50 en diverse extra’s zijn te bestellen. Deze maaltijden kunt u afhalen bij Thuis bij Fien.

Kijk op: www.wijchenthuisbezorgd.nl voor het menu, welke dagen we komen en meer informatie hierover!
Bestellen kan via telefoon (024 645 00 05) (maandag t/m zondag 12-20 uur).

Mocht u een allergie hebben of wijzigingen willen betreffende de gerechten, dit graag doorgeven voor 14.00 uur. Daarna zijn alleen de standaard gerechten mogelijk!

Fien meenemen naar huis

 

Eetwinkel de Oogst

Wist u dat we nu ook een pop-up store hebben? Eetwinkel de Oogst! Ideaal voor kookinspiratie en cadeau’s. U kunt er kant-en klare maaltijden kopen, cadeaupakketten, lekkers voor bij de koffie, talloze ingrediënten, wijn, biertjes enz. enz. Zien we u snel? Leuk!  De Eetwinkel is ook dagelijks open tussen 12.00 en 20.00 uur! Producten van de Eetwinkel kunt u ook online bestellen via de webshop: www.eetwinkeldeoogst.nl.

Cadeaubonnen van Fien

Feestje, verjaardag of gewoon als verrassing? Wij hebben het leukste cadeau om te geven en ook het lekkerste cadeau om te krijgen!
Fien’s bon voor diner of ontbijt, een drankje of iets lekkers uit onze winkel. Onze cadeaubon wordt vrolijk verpakt en is vanaf €15 per bon verkrijgbaar. Bestel een bon via onze website Fien’s Bon of kom even langs bij Fien.

Open sollicitatie welkom

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben een leuk, enthousiast team en werken in de gezellige sfeer van Thuis bij Fien. Wil je dat ook? Een open sollicitatie voor de bediening, keuken of afwas is altijd mogelijk! Stuur ons een mail via info@thuisbijfien.nl.

Regels

Thuis bij Fien werkt volgens de UNIFORME VOORWAARDEN HORECA.

Bekijk de HUISREGELS VAN THUIS BIJ FIEN.

Klik hier voor onze Privacy Policy.